Afslibning af trægulve giver dig et helt nyt gulv

Afslibning af trægulve

Afslibning af trægulve giver

Afslibning af trægulve er meget populært for tiden, og det er der rigtig gode grunde til, da resultatet af en afslibning af trægulvet er lige til at sammenligne med et helt nyt gulv – bare til en meget lavere pris.

Afslibning af trægulve foregår nemmest, hvis boligen eller virksomheden er tom og fri for møbler, men det kan sagtens lade sig gøre at få foretaget en afslibning af trægulvene, selv om der er møbler. De skal så bare midlertidigt ind i et andet rum, mens folkene arbejder med maskinerne på gulvene. Det lyder måske besværligt, men husk på, at her er det ikke nødvendigt at pakke ned, møbler og skabe kan ofte flyttes helt som de er, når ikke de skal op og ned ad trapper.

 

Afslibning af trægulve foretages med kraftige maskiner, der fjerner lidt efter lidt af gulvets slidte overflade, indtil træet igen er lyst og lækkert at se og gå på. Maskinerne er støjsvage og samtidig forsynet med effektive støvfiltre, der sikrer, at langt det meste af slibestøvet opsamles i poser og umiddelbart kan bæres væk.

 

Bambusgulve sætter ekstra præg på din stil

Bambusgulve er af nyere dato her i landet, men i Østen har gulvene været brugt i mange tusind år, så her har vi fat i et gennemprøvet byggemateriale. Bambusgulve er meget slidstærke, da de er hårdere end selv egetræ. Det gør samtidig bambusgulve nemme at holde rene, da der ikke er ridser og fordybninger, som kan holde på skidt og møg.

 

Renover dit bambusgulv eller få lagt et nyt

Har du allerede et bambusgulv, der trænger til at blive frisket op, giver vi geren et tilbud på en afslibning af gulvet. Er du fristet af de smukke gulve og de gode brugs egenskaber, giver vi også gerne et tilbud på at lægge et helt nyt og lækkert bambusgulv hjemme hos dig eller i din virksomhed.

 

Tag kontakt til din gulvmand allerede i dag – så er du godt på vej til at fået nyt smukt gulv