Sikkerhed for en gulvafslibning ballerup af højeste kvalitet

Gulvafslibning ballerup har arbejdet med gulvafslibning i rigtig mange år, så vi er efterhånden nogle af de mest erfarne inden for dette område. Det giver dig sikkerhed for, at vi altid udfører den bedste gulvafslibning uden fejl og skader på hverken selve gulvet, eller på paneler. Her kan man ellers ofte risikere at håndværkere, der ikke har så meget erfaring kommer til at ridse og skramme vægge og træpaneler, så der skal bruges tid og penge på reparationer – lige netop hvor det hele skulle til at være færdigt, så man kunne glæde sig over resultatet af gulvafslibningen.

gulvafslibning ballerup af højeste kvalitet

gulvafslibning af højeste kvalitet

 

Rådgivning om gulvafslibning ballerup – fra start til slut

Når vi i gulvafslibning-ballerup taler om rådgivning, dækker det alt fra gode råd og fif med hensyn til, hvordan du får mest ud af dine gulve efter gulvafslibningen og siden hen, hvilke overflader, der vil være bedste egnede til dit behov, nårførst gulvet har fået sin gulvafslibning. De mest almindelige midler er en lakering af gulvene, en oliebehandling eller en sæbebehandling. Men allerførst får det nye lyse trægulv en gang lud, der sikrer, at træet ikke gulner i sollyset.

Gulvafslibning – og så lak, sæbe eller olie?

Lak er nok den behandling af overfladen, der er nemmest at holde i det daglige. Lakken sikrer, at gulvet nemt kan tørres over med en fugtig klud uden at hænge fast i træet. Vælger du lak, kan du få en mat, en halvblank eller en blank lak, og du kan helt overordnet vælge en vandbaseret eller en lak, der er baseret på opløsningsmidler.

Mange fortrækker dog en sæbebehandling, der efterlader gulvene i en fløjlsblød og mat finish med en god trækulør. Sæbebehandlede gulve skal dog med jævne mellemrum have en omgang med sæbe for at bevare sig smukke.

Foretrækker du oliebehandlede gulve, kan vi rådgive om, hvilke midler der er bedst egnede og hvordan du plejer og vedligeholder netop din gulve, så de holder sig så smukke som muligt, så længe som muligt.