Gulvafslibning-bellahoej – haster det så ring til os

Selv om det haster med en gulvafslibning, så skal du ikke forvente, at en gulvafslibning fra gulvafslibning-bellahoej bare bliver jappet igennem. Vi er dygtige og hurtige, og vi kan rubbe neglene, når det haster. Vi har nemlig nogle af branchens bedste håndværkere og vi har også helt entydigt satset på at indkøbe og anskaffe markedets bedste maskiner. Det er en stærk kombination, som sammen med vores årelange erfaring gør os i stand til at udføre et godt stykke håndværksarbejde med gulvafslibning på kort tid. Oven i købet til nogle af markedets bedste priser på området.

gulvafslibning-bellahoej

Gulvafslibning

 

Få en god pris fra gulvafslibning-bellahoej

Det nemmeste er, at du tager kontakt til os via vores kontaktskema. Så vil du opleve, at vi lynhurtigt vender tilbage, så vi sammen kan aftale, hvornår det passer dig bedst at få os på besøg for en gennemgang af gulvene. Vi skal dels se deres tilstand, så vi kan se, hvor meget, der skal gøres ved dem, og dels skal vi måle dem op, så vi alt i alt og på den baggrund kan give dig et præcist tilbud på, hvor meget en gulvafslibning priser vil koste hjemme hos dig. Bemærk venligst, at alle vores priser på gulvafslibningen altid er med moms, så når og hvis du sammenligner os med andre, så tjek lige det ud, at de andres priser også er med moms. Ellers må du lige lægge 25% oven i deres tilbud.

Accepterer du vores tilbud, kommer vi lynhurtigt ud og udfører jobbet.

 

Sådan foretager vi gulvafslibningen

Mange får foretaget en gulvafslibning i forbindelse med at deres hus eller lejlighed alligevel står tom – måske skal den sælges eller den er ved at blive renoveret godt og grundigt. Det betyder jo så, at gulvene er tilgængelige, dvs. at der ikke er møbleret i rummene.

Er der derimod møbler i huset, skal disse flyttes ind i et andet rum, så de ikke er i vejen for vores folk og maskiner. Vi hjælper gerne til med dette for et mindre beløb.