Hvorfor betongulve er et godt valg

Ideen om at få lagt betongulve er for mange mennesker fjern når snakken falder på hvilken type gulv de kunne tænke sig at få lagt. Det er koldt, sterilt, og giver ikke indtrykket at hjemligt hygge. Alligevel er der flere der får lagt det, og det er der måske en god grund til. Betongulve er et unikt udtryk for dit hjem, og er velegnet til at få lagt gulvvarme under da betonlaget spreder varmen jævnt over hele gulvet, og dit gulv dermed ikke føles belagt med varme kul og isflager på skift. Manges fundament er lavet af beton, da det er praktisk at have hvis jorden ens hus er bygget på har en dårlig bæreevne, men det skal ikke afskrække en fra at få lagt selve gulvet i beton.

Hvorfor betongulve

betongulve

          betongulve er et godt valg

Betongulve er mildest talt praktiske at få lagt, og kan let modificeres til at passe til lige præcis dine anvisninger. At ligge sit eget betongulv er ikke noget der kan anbefales for enhver at prøve, og medmindre du har en lille alt-mulig mand spirende i maven.  Det kan let blive overvældende at skulle styre lægningen af beton, og opmærkningen af varmeslanger der skal ligges i gulvet, så hvis det er dig selv der skal ligge betongulvet skal du gøre dig en detaljeret plan over enhver detalje.

Et betongulv er derudover meget praktisk i en travl hverdag, da det er et fugefrit gulv, og kan dermed rengøres meget let. Dog skal man være sikker på at det er et betongulv man vil have, da det er lige præcis den type gulv som ikke sådan lige kan skiftes ud. Det er kort sagt en meget permanent løsning. Ovenpå beton kan du også videre udsmykke dit gulv med mosaik-fliser og andre typer belægning. Betongulve er langt fra den grå kedelige fabriks-løsning som mange går rundt og tror, så hvis du leder efter en harmonisk balance imellem de æstetiske og praktiske kan du med rette få lagt dine gulve i beton.