Billig gulvafslibning

Her på siden får du en billig pris på gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve. Uanset hvilken gulvopgave du vælger og hvad opgaven lyder på, er vi klar med en opfriskning af dine trægulve der bare siger ‘spar 2’.

Billig gulvafslibning

Såfremt du vælger os til din næste gulvopgave,  så  er vi klar med gulvsliber, sandpapir og efterbehandling. Med mange års erfaring i gulvbranchen, har vi specialiseret og indenfor:

 • billig gulvafslibning kbhGulvarbejde
 • Gulvlægning
 • Gulvreparation
 • Gulvrenovering
 • Gulvafslibning
 • Gulvservice
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

Gulventreprise

Alt gulvarbejde udføres for private, foreninger, offentlige og virksomheder.  Her får du det gode gulvarbejde til billig gulvafslibning priser København.

Gulvafslibning priser

En aftale er en aftale og kunden kommer altid i første række. Vi har helt faste billig Gulvafslibning priser og der kommer ingen ekstra omkostninger.  Du kan være helt sikker på de aftalte gulvafslibning priser og vi sender gerne et tilbud. Der er mange steder på nettet hvor man får gode priser på afslibning af trægulve. Her er nogle af de meste portaler:

annoncerer med at du kan få helt op til 3 tilbud fra forskellige gulvfirmaer. Det er ofte lidt konfus og hvem skal tjene på de mange led for portalerne gør det ikke gratis. Der er jo kun én til at betale og det er kunden.

Benyt et professionelt firma

Hos os taler du altid med en professionel fagmand pr. telefon, e-mail eller ved et besøg i dit hjem. Vi føler det vigtig med den direkte dialog med vore kunder, så er vi sikker på at dine ønsker og behov tilgodeses. Gulvarbejdet skal jo udføres så det lever op til dine forventninger.

Billig Gulvafslibning

Billig gulvafslibning priser

Samtidig med at vi kan tilbyde gode priser kan vi love og garanterer dig fornuftige betingelser og en aftale der holder. Vi oplyser gulvbranchens markedspriser og kan øvrigt give dig alt den relevante information som du har behov for. Endvidere er inspiration nødendigt for at kunne træffe de rette beslutninger, herunder hvilken gulvbehandling der er bedst:

 • Voks
 • Lud
 • Sæbe
 • Lak
 • Olie
 • Hvid olie
 • Hvid lak
 • Hvid lud

og der er en række andre behandlinger her under indfarvning med bejdse, maling af gulve samt hvidpigmentering.  Du kan få udført billig gulvafslibning Århus med frit valg indenfor de enkelte typer af overfladebehandling. Og mulighederne er som sagt mange, hvor det næsten kun er fantasien der sætter grænser. Vi har kunder der sætter pris på de fornuftige priser samtidig med at udvalget er så stort, og derfor sætter vi en ære i at opfylde vore kunders ønske til deres nyrenoverede trægulv.

billig gulvafslibning odenseGulvarbejde i Aalborg og Århus

En landsækkende gulvservice operere med gulvopgaver fra Skagen til Gedser, hvor god kundeservice er i højsædet.  Det betyder god, hurtig og effektiv gulvservice med gulvarbejde i høj kvalitet.  Vi udfører blandt andet billig gulvafslibning Århus hvor hele Østjylland dækkes ind med en service på 3-4 dages ventetid. Det samme gælder billig gulvafslibning Aalborg hvor der er en lille oge at vente. I de fleste tilfælde er ventetider på under en uge ingen problem, men såfremt der er en hasteopgave så findes der som regel også en løsning på det.

Trægulve med muligheder

Når et trægulv har mange fordele fremfor andre typer trægulve, så er det ikke helt forkert. Trægulve har en naturlig patina og er en særdeles smuk og slidstærk løsning som egner sig godt til mange boligformål. Endvider er træ et eksklusivt produkt som anvendes i mange erhvervs gulvløsninger. Blandt andet har Københavns Lufthavn – Kastrup trægulve næsten over det hele, hvilket får folk til at tabe underkæben. Det er virkelig en flot løsning som ingen andre lufthavne i verden har på samme måde.  På sådan et stort område er der meget vedligeholdelse af trægulvet, men pengene er givet godt ud. Vi tilbyder som bekendt billig gulvafslibning kbh, og hjælper gerne med en vedligeholdelsesløsning i abonnement eller lignende på større erhvervsområde.

billig gulvafslibning aalborgBillig gulvafslibning gulv trægulv

Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for gulvrenovering og gulvarbejde. Gulvreparation og gulvrestaureting har været vores specialitet i mange år og selv om vi nu også tilbyder gulvlægning har vore fokusområder ikke ændret sig.  Med en up-to-date maskinpark og dygtige gulvfolk så er vi rustet til fremtiden. Gulvopgaver med respekt for de gamle håndværkstraditioner men med brug af ny teknologi og gulvslibemaskiner.

Træ og trægulve i alle størrelser

Står du overfor at skulle anskaffe dig et nyt trægulv, så er der mange ting at tage hensyn til:

 • Er der gulvvarme?
 • Skal der lægges dampspærre?
 • Hvordan er gulvets brug?
 • Hvor længe skal gulvet kunne holde?
 • Hvilke ønsker er der til udseende?
 • Hvad med vedligeholdelse?

Skal du vælge plankegulv,  parketgulv eller lamelgulv? Og hvad med træsorten. Ønsker du mere information og at komme helt i dybden  og få viden om trægulve, materialer, træsorter med mere, så er der nogle links her:

 1. Wiki-gulve
 2. Dansk Gulv Forum
 3. Gulvabc

 

Det er gode opslagsværker hvor det er muligt få nyttig viden med et forum for dialog og viden. Her kan du stille spørgsmål om alt fra gulvsæbe til billig gulvafslibning odense med en god chance for at få svar fra en gulv fagmand. Endvidere kan du se hvilke andre spørgsmål og svar  der har været indenfor spørgsmål om alt indenfor træ og trægulve. Billig gulvafslibning Fyn På fyn er der ikke så mange gulvfirma og konkurrencen er mindre hård her i andre steder af landet. Vi har som et af de eneste landsdækkende gulvfirmaer valgt at have den samme pris på afslibning af trægulve over hele landet.  Og vi tilbyder blandt andet følgender attraktive tilbud i følgende byer:

 • billig gulvafslibning københavnBillig gulvafslibning Århus
 • Billig gulvafslibning Aalborg
 • Billig gulvafslibning Odense

Det er så godt et tilbud at det nærmest er svært at sige nej tak til. Vi har valgt at have fordelagtige priser på alt afslibning og afhøvling, og dermed være konkurrencedygtige. Vi har vores kontor nede på snedkeriet og regnskabet ordnes af mesters kone efter normal arbejdstid. Og når vi ikke har de store armbevægelser og firmadomicil, så er den spartanske måde at drive virksomhed en direkte årsag til de lave priser.

Billig gulvafslibning Kbh.

Et gammelt trægulv kan renoveres og gøres pæn, uanset hvor elendingt og dårlig behandlet det har været. Det er absolut en fordel at udnytte denne fordel fremfor andre gulvtyper som ikke har de samme muligheder. Og når det er muligt med billig gulvafslibning kbh og andre steder, hvorfor så ikke benytte sig af det. Udbudet er relativt stort indenfor gulvrenovering og gulvbehandling, så derfor er det også forholdsvis billigt at renovere et trægulv.  Når et vinylgulv, klinkegulv eller marmorgulv er blevet gammelt og slidt, så er en opfriskning sjældent muligt. Hvorimod et trægulv kan afslibning og afhøvles og dermed få fornyet sin overflade.