Fyrretræsgulve er et gulv til en god pris

Overvejer du at skifte dit gulv ud med fyrretræsgulve, kan du med fordel besøge vort showroom, hvor vi kan fremvise fyrretræsgulve i økonomiklasse – altså til en god pris. Vi er også leveringsdygtige i massive fyrretræsgulve, der er blødere og mere behageligt at gå på. Med massive fyrretræ gulve får du et gulv, der gerne må belastes med tungere ting, uden det tager skade. Og bliver fyrretræ gulve alligevel slidt at se på, kan et sådan gulv slibes op til flere gange, så du altid har et flot gulv.

Fyrretræsgulve er et gulv

gulvafslibning

Massive fyrretræsgulve

Massive fyrretræsgulve i planker var tidligere det foretrukne gulv, men med byggeboomet i midten af forrige århundrede, var der ikke længere lyst til at ofre tid og penge på et gulv af denne kvalitet. Nu har fyrretræ gulve vundet indpas i hjemmene igen. En del opfatter fejlagtigt fyrretræsgulve som bløde og sarte, men et gulv af massive fyrretræsplanker er stærkt. Fyrretræsgulve skabt af udsøge råmaterialer og en god forarbejdning giver et gulv med stor skønhed og slidstyrke. Massive fyrretræsgulve, der har fået en gulvafslibning og den rette overfladebehandling, får en silkeglat overflade og tilfører dit hjem et gulv med stor æstetik.

Et rigtigt gulv er et fyrretræsgulv

Fyrretræsgulve er tillige nemme at vedligeholde. Støvsugning og gulvvask klares hurtigt på et korrekt lagt gulv, og du vil nyde den vidunderlige duft af nyvasket træ, der fylder dit hjem. Fyrretræsgulve, er også et gulv, der giver en fin akustik i dit hjem, uden støj fra klaprende hæle og andre lyde fra trin. Mange foretrækker i dag at opvarme deres bolig med gulvvarme, og selvom fyrretræ gulve i sig selv føles som et varmt gulv at gå på, er det blot med til at øge velværen ved fyrretræsgulve, når varmerørene placeres direkte under dit gulv. Så giv dig selv en gave for livet – lad dine nye gulve være fyrretræsgulve.