God gulvservice

Gulvservice er ikke blot et spørgsmål om at du får et nyt gulv lagt. Nej der er meget mere i det end det. Det drejer sig blandt andet om kvalificeret rådgivning. Denne rådgivning skal manifestere sig i at du får det gulv der opfylder dine behov. For der er stor forskel på om du for eksempel har behov for et linoleum gulv, alloc gulv eller bambus. For hvert af disse gulv har hver deres force og deres svagheder.

gulvservice

Gulvafslibning

 

Alloc Gulv en god og billig gulvløsning

For et alloc gulv er et simpelt prisbilligt klik gulv velegnet til gør det selv folket. Derfor er det næsten overkill at få gulvservice til at lægge det idet at selve lægningen er dyrere end gulvet. Dernæst kan et alloc gulv ikke tåle en gulvafslibning. Dog er det slidfast og billigt at anlægge. Så mangler du et billig gulv der er hurtigt at lægge både for dig og et gulvservice firma er alloc et godt valg for dig.

God styrke i bambus gulv

Har du derimod brug for et stærkt gulv du kan slibe og gøre finishen som ny er et bambus gulv lige noget for dig. Bambusgulv er relativt nyt i Danmark og Europa men har været kendt i Asien i årtier.

 Linoleum gulve

Linoleum gulv for eksempel er et godt gulv til for eksempel køkkenbrug hvor der er relativ stor chance for at der er vedvarende fugtpåvirkning. Et linoleum gulv i god kvalitet er modstandsdygtigt overfor ridser og vil se pænt ud i mange år fremover.

3 gulvtyper

Så der er stor forskel på disse 3 respektive gulve, alloc gulve, linoleum gulve og bambusgulve. De har hver deres force og hver deres gode anvendelsesområde. Derfor er det vigtigt at du rådgiver dig med gulvservice inden du påbegynder en gulvlægningsopgave så du får et gulv du bliver glad for i mange år fremover.

God gulvservice

Gulvservice behøver ikke koste alverden og i mange tilfælde kan kvalificeret gulvservice spare dig så mange penge på materiale indkøb at selve lægningen er næsten gratis. Så tag kontakt til dit lokale gulvservice firma i dag.