Gulvafslibning priser – Mangler du en gulvmand med billig gulvafslibning priser?

Såfremt du kan svare ja til ovenståender, så er du kommet til den rigtige hjemmeside. Hos os har vi ikke blot billig gulvafslibning priser, vi giver også råd og vejledning ved enhver form for gulvrenovering.

Gulvafslibning priser

billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser

Meget af vort gulvarbejde udføres hos private, men også hos offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og boligselskaber. Det er vigtig for os, at drøfte dine ønsker og behov, så resultatet bliver som ønsket. Herunder:

 • Forventninger
 • Muligheder
 • Inspiration
 • Rengøringsvendlighed
 • Pleje
 • Holdbarhed

Når alle aspekter er gennemgået og vi i fællesskab har fundet frem til den bedste løsning, så får du et tilbud på gulvarbejde til en god og billig gulvafslibning pris.

Et billigt gulvfirma

Et gulvarbejder er en af de ting som er fornuftig at betale sig fra. Gulvafslibning kan naturligvis klares som gør-det-selv arbejde, men det kan ikke tilrådes.

Vi ser løbende fejlslagne forsøg på afslibning af trægulve som kræver et stort arbejde at rette op må, om muligt.

Man skal virkelig passe på, og kan tydelig se forskel på professionelt gulvarbejde og ‘hjemmegjort’ afslibning. Gulvarbejde udført af en professionel gulvmand beslaglægger ikke dine rum så længe. Gulvarbejdet udføres smidigt og hurtigt indenfor følgende kategorier:

 •  Gulvlægning
 • Gulvarbejde
 • Gulvopgaver
 • Gulvrenovering
 • Gulventreprise
 • Gulvafshøvling
 • Gulvbehandling
 • Afslibning
 • Gulvservice

Og mange andre.  Man kan godt sige, at det er en slags ære for os at være behjælpelige med så mange processer indenfor gulvbranchen. Og selvom vi tilbyder gulvservice på næsten hele paletten, så mener vi alligevel at være specialister.  Vi har en all round viden om mange ting indenfor byggeri, håndværk, konstuktion og gulvbelægning. Vi kan derfor  være din forlængede arm og sagkyndig i mange ting. Men vi er aldrig gået på kompromis med vores specialviden indenfor  afslibning og afhøvling af trægulve.  Og for at være helt ærlige er det her vores hjerte ligger, for der er ikke noget skønnere end duften af savsmuld, høvlspåner og den friske harpiks. Det er virkelig noget som får amorinerne og adrenalinen igang i en gammel gulvmands hjerte.

Gør det selv afslibning

Gør-det-selv gulvarbejde er en mulighed som mange kunder overser.  Måske forståeligt nok, for viden og indsigt er nødvendigt. Men såfremt du har erfaring med håndværk og er der en lille handyman gemt i dig,  er muligheden helt klart til stede.  Som gør-det-selv gulvmand kan du i et byggemarked eller en malerforretning leje en gulvsliber. En gulvslibemaskine som ved hjælp af sandpapir afsliber dit trægulv. Der findes flere forskellige typer af gulvslibemaskiner, og en professionel gulvmand anvender 4 – 5 forskellige af slagsen. Og for at kunne udføre et godt og solidt stykke arbejde, hvor overfladen bliver perfekt, ja der er det nødvendigt med forskellige gulvslibere.  Et professionelt gulvfirma har allerede de værktøjer der skal bruges for at udføre arbejdet hurtigt  og i høj kvalitet.

Du vil på den måde både spare penge til rekvisitter og grej.

Så i sidste ende behøver en professionel afslibning ikke at koste mere end at gøre det selv. Og disse gode råd kan du skal have i tankerne ved dit næste gulvarbejde.  Du vil forøvrigt kunne få nyttige viden og hjælp forskellige steder på nettet, og jeg kan anbefale et par hjemmesider her:

På disse steder får du god viden og staldtips til enhver form for arbejde med træ og trægulve. Hvor du også kan læse om gulvlægning og køb af nye trægulve. Nu skal jeg ikke gøre reklame for nogen speciel gulvfabrikant, men vi har rigtig gode producenter der virkelig fremstiller kvalitetsgulve.

Trip Trap
Hørning Parket
Dinesen
Junckers

Har du planer om at lægge et nyt trægulv eller er dit gamle trægulv blevet så gammelt og slidt at en udskiftning er nødvendigt, så kan du med fordel benytte disse gode gode links.

Altid billig gulvafslibning priser

Såfremt du har et gammelt massivt trægulv som i årenes løb er blevet slidt, så kan vi forvandle det til et nyt gulv igen. Under dit eksisterende gulv (Tæpper, vinyl, laminat, klikgulv osv.) kan der være et smukt og fint trægulv som kan være værd at afslibning og gøre pænt. En billig gulvafslibning er altid muligt hos os, for let og enkelt kan vores gulvmand friske dine trægulve op uden at det koster en formue.  Og hvorfor har vi billig gulvafslibning priser end så mange andre indenfor gulvbranchen? Og her er svaret. ‘Ærlig talt tror jeg ikke at vore gulvafslibning priser  er bedre end andre indenfor branchen’ Siger Ejnar Thomsen fra gulvafslibning-gulvafslibning.dk, og fortsætter ‘Vi har set en branche hvor mange firmaer er gået konkurs under finanskrisen,  hvilket er rigtig skidt for prisudviklingen, set ud fra et håndværker synspunkt’.  Ja, set over de senere år er den gennemsnitlige gulvafslibning pris simpelthen raslet ned. Det vil sige at fortjenesten er på absolut minimum, men det kommer naturligvis kunderne til gode. Og hvorfor betale mere end højest nødvendigt.

Benyt en rigtig gulvmand

Når dit trægulve skal laves og afslibes, så har du muligheden at udføres arbejdet selv. Gør-det-selv arbejde kræver et vis kendskab til det mest elementære ved afslibningen. Og det tilrådes ikke uden fingersnilde og et naturligt håndværkergén. I de mange år hvor jeg har været gulvmand har jeg set mange gulve hvor kvaliteten af gulvarbejdet ikke har været i orden, og det har næsten altid været i forbindelse med ‘hjemmegjort’ afslibning. Men omvendt har jeg også set nyafslebne trægulve som har stået snore lige uden slibespor, overlap, vulker, ‘helligdage’ og andet. Ved gør-det-selv gulvafslibning er der ingen som kender det endelige resultat hvorimod en erfaren gulvmands gulvarbejde er en garanti i sig selv.

 

Kontakt os gerne idag

Klik ind og få et godt tilbud fra en solid partner, og du er godt på vej. Enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.