Gulvklinker er stærke, smukke og billige

Gulvklinker er en rigtig god måde at få et flot udtryk i sit køkken eller alrum – eller for den sags skyld i alle husets rum. Gulvklinker er overkommelige i pris og få i utroligt mange farver og variationer rent formmæssigt, så du kan være sikker på, at der også er gulvklinker, der vil passe ind i dit bo-miljø.

Gulvklinker er stærke, smukke

Gulvklinker

 

Vi har arbejdet med gulvklinker mange år, og er kendt for at være gode til at rådgive omkring alle aspekter af gulvklinker – ikke bare det visuelle, men også hvordan de lægges og hvordan underlaget skal være for at få en sikker løsning, der holder til alle de belastninger, som gulvklinker nu en gang kan komme ud for.

 

Trægulve skal have den rigtige Gulvklinker

I det hele taget er klinker og gulve generelt vores speciale. Og i særdeleshed er vi skrappe på det allerøverste lag af gulvene.

Har du trægulve, vil dette øverste lag naturligt nok i de fleste tilfælde være en gulvlak. Nu er gulvlak ikke bare gulvlak, men fås i rigtig mange kvaliteter og variationer. hvilken gulvlak, du skal vælge til din bolig eller virksomhed afhænger langt hen ad vejen af, hvordan du bruger gulvene, hvor meget slid der er på dem, og hvor store rummene er mv.

 

To hovedtyper af gulvlak

Gulvlak kan fås overordnet i to typer. En vandbaseret type og en gulvlak, der er baseret på opløsningsmidler. Hvilken gulvlak, der er bedst i dit tilfælde kan vi først afgøre, når vi ser dine gulve og hører om dine behov.

 Gulvafslibning og efterbehandling

Derefter skal du vide, at du kan få lakken i henholdsvis blank, halvblank eller mat, og igen er det rummene og dine ønsker, der er udslagsgivende, for hvilken, der vil egne sig bedst til jeres hjem eller virksomhed. Men et er sikkert, og det er at der skal udføres en gulvafslibning først hvor alt den gammel gulvbehandling fjernes.

 Kontakt din gulvmand

Har du lyst til en snak om gulvklinker, gulvlak eller andet, der relaterer sig til jeres gulve, så tøv endelig ikke med at kontakte os…