gulvafslibning-hvidovre er et lille mirakel for gulvene

 

Kender du nogen, der lige har fået foretaget en gulvafslibning? I så fald har du med dine egne øjne set, hvor stor en forandring en gulvafslibning medfører i boligen. Fra at være mørke og grimme og slidte samt ridsede bliver gulvene nu lyse og flotte – helt jævne og lækre at se på og gå på. Gulvafslibning-hvidovre tilbyder alle former for gulvafslibning, og vi har været så mange år i branchen, at der ikke er det gulv, vi ikke kan få flot igen. Det tør vi godt love.

Gulvafslibning-hvidovreben ytter kun de allerbedste maskiner til vores arbejde, og det sikrer et prima resultat, hvor gulvene bliver ikke bare lyse og flotte, men også helt jævne, uden ridser og hakker. Dog – rigtig dybe ridser helt ned til underboen kan selv ikke den dygtigste håndværker eller den bedste maskine rette op på.

Men også dette kan vi klare.

Så billig er en gulvafslibning-hvidovre

gulvafslibning-hvidovre

 

Rummene tømmes for møbler før gulvafslibningen

Rummene, der skal have en gulvafslibning skal være tømt for møbler. Er det ikke noget du selv kan klare, så gør vi det gerne for dig mod en beskeden merpris. Vi skal nok være forsigtige med dine kære ejendele, på samme måde som vi er forsigtige med at vi ikke skrammer paneler, døre og vægge med maskinerne. Og vi lover at du spærrer øjnene op, når du kommer hjem fra job og ser, hvor flotte gulvene er blevet.

 

Så billig er en gulvafslibning-hvidovre

Bor du i en lejet lejlighed, så har du måske en vedligeholdelseskonto, hvor der stadig er midler til nye forbedringer. I så fald kan du sikkert benytte disse penge til en gulvafslibning, så du på denne måde slet ikke skal have penge op af lommen. I øvrigt er en gulvafslibning overraskende billig for mange mennesker, især når man sammenligner med, hvad der ellers skal til for at skabe så store forandringer og forbedringer i hjemmet. En gulvafslibning fra gulvafslibning-hvidovrekoster kun lidt over 50 kr pr. m2, og det får du ikke meget gulvtæppe for.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi fortæller meget gerne mere om dine muligheder med en gulvafslibning.