Laminatgulve er vedligeholdelsesfri

Laminatgulve er opbygget af flere lag træ med et foto lamineret på oversiden.

Laminatgulve er meget slidstærke, og fotoet er typisk af træ, marmor eller klinker, så man til forveksling tror, det er et rigtigt gulv.

Har man laminatgulve, ser de ud som ny dag efter dag, og der kommer ikke spor fra hverken fødselsdagsfesten eller kattens klør.

De er derfor ganske problemfrie i hverdagen, og kræver ingen særlig vedligeholdelse.

Med laminatgulve kan man sagtens få et gulv, der ser ud som for eksempel ud som et parket- eller plankegulv –  blot skal man være opmærksom på, at laminat ikke giver samme mulighed for at skifte stil, som det ægte trægulv, idet det ikke kan afslibes.

Laminatgulve er vedlige

gulve

 

Leje af gulvsliber kan redde gulvet

Et rigtigt trægulv derimod, kan slibes, hvis det blive slidt eller man vil skifte stil, og med leje af gulvsliber kan enhver handyman skaffe familien et gulv, der ser ud som nyt.

Uanset boligstil passer trægulvet ind og understreger boligens specielle charme. Hvad enten du ønsker et gulv i rustik, måske lidt industriel stil eller et parketgulv til at skabe enkel elegance, kommer du ikke uden om trægulvet. Og med leje af gulvsliber kan du sikre, at gulvene fremstår velholdte og smukke.

Afslibningen af gulvet fjerner al gammel lak og øvrig behandling af gulvet, så man kommer ned til det rene træ, og det klarer du nemt med leje af gulvsliber, hvorefter du med efterbehandlingen vælger, den stil du ønsker. Landlig eller trendy storby – du bestemmer.

 

 

Ingen leje af gulvsliber med laminatgulve

Der er fordele og ulemper ved både trægulve og laminatgulve.

Laminatgulve er vedligeholdelsesfri og fås i forskellige tykkelser alt efter, hvor meget trafik, der er i det rum, de skal ligge.

Mens trægulve kan slibes flere gange i deres levetid, så du med leje af en gulvsliber altid kan få dem til at se flotte ud igen.