Gulvafslibning – Lyngby

At afslibe et trægulv er ikke noget man bare gør. Man skal have en forståelse af processen inden man springer ud i gulvafslibningskunsten.

Gulvafslibning – Lyngby er en behandling af et trægulv, hvor man fjerner overfladebehandlingen på gulvet. Dette gøres med en maskine som ved hjælp af sandpapir kan fjerne behandlingsmaterialet.  Maskinerne udlejes oftest sammen med en autoriseret gulvafsliber. Hvis det er første gang at man overvejer afslibning af sit gulv, vil det være en god ide at få en autoriseret til at gøre det. På den måde sikrer man et perfekt udført arbejde med et godt slutresultat. Er man fast besluttet på at gøre det selv, kan man finde guides og information om gulvafslibning på internettet. Det er vigtigt at man sætter sig ind i processen så man ikke kaster sig uinformeret ud i noget man ikke har forstand på. Uden den fornødne viden kan man i værste fald komme til at ødelægge sit gulv, hvilket kan være svært at rette op på. Det vigtigste omhandlende gulvafslibning er at gulvet forbliver jævnt.

Gulvafslibning – Lyngby i lyngby

Gulvafslibning

Gulvafslibning – Lyngby hjælper dig med at få den bedste service

Gulve som bl.a. plankegulve, trapper, dørtrin, parketgulve og trægulve vil kunne afslibes. Er man i tvivl om et gulv kan afslibes, kan man ringe til en afsliber som glædeligt vil kunne besvare spørgsmål. De vil også kunne give gode råd og vejledning omhandlende træ og træ behandling. Efter en gulvafslibning skal træet efterbehandles. Uden en efterbehandling kan træet blive skadet af bl.a. skidt og vand. Vandskader kan total ødelægge et gulv, da vand og træ ofte ender i råddent materiale.

Hvis træer har fået skade kan man forsøge med en gulvafhøvling. En afhøvling fjerner overfladebehandlingen og få millimeter af selve træet. Dette hjælper dog ikke på vandskader, da vand går direkte ind i træet. Med en gulvafhøvling kan man få et gulv som ser fint og nyt ud.