Gulvafslibning Måløv

Processen hvor man fjerner et trægulvs overfladebehandling kaldes gulvafslibning. Dette gøres på gulv som er slidte og falmende. Man udfører en gulvafslibning med en maskine som ved hjælp af sandpapir, fjerner træets overfladebehandling. Efterfølgende genbehandler man gulvet, så det ser pænt og nyt ud. Gulve som bl.a. plankegulve, trapper, dørtrin, parketgulve og trægulve vil kunne afslibes.

Gulvafslibning  Måløv - Din bedste mulighed

Gulvafslibning  Måløv – Din bedste mulighed

Er det første gang at man overvejer en gulvafslibning er det en god ide få en professionel til at udføre arbejdet. Hvis man ikke har den fornødne viden til at afslibe et gulv, kan man nemt komme til at ødelægge gulvet permanent. En afslibning skal udføres således at gulvet forbliver jævnt, hvilket kan være svært hvis man ikke har kendskab til processen eller de relevante remedierne. Ved et få professionel assistance, kan man observere arbejdet, så man opnår bedre mulighed for at udføre en gulvafslibning i fremtiden. Er man fast besluttet på at gøre det selv, kan man finde guides og information på internettet. Youtube.com kan afspille videoer som kan give gode råd om fremgangsmåden. Er man i tvivl om afslibning og efterbehandling er det bedst at opsøge professionel hjælp. Man kan som et alternativ også ringe til en gulvafsliber og få råd og vejledning. På den måde vil man nemmere undgå at ødelægge sit gulv. De fleste gulvslibere er glade for at kunne hjælpe.

Har man et meget slidt gulv vil en gulvafhøvling være et alternativ til Gulvafslibning Måløv. Forskellen på disse er at en afslibning kun fjerner overfladebehandlingen, – hvor en afhøvling også fjerner få millimeter af selve træet. At afhøvle sit gulv er en god måde at afhjælpe gulvskader som ikke er slidrelateret. Skader som omhandler vand vil ikke kunne udbedres ved en afhøvling. Vand trænger ind i træ og skal tørres hurtigt. Tørre man ikke træet kan man risikere råddent materiale.