Gulvafslibning Nærum

Slidte gamle trægulve kan hurtigt forvandles til flotte nye gulve. Med en Gulvafslibning Nærum kan et gammelt gulv få nyt liv. Man udfører en gulvafslibning med en maskine som ved hjælp af sandpapir, fjerner træets overfladebehandling. Efterfølgende genbehandler man gulvet, så det ser pænt og nyt ud. Gulve som bl.a. plankegulve, trapper, dørtrin, parketgulve og trægulve vil kunne afslibes.

Gulvafslibning Nærum i Denmark

Gulvafslibning

 Gulvafslibning Nærum – giver gammelt gulv  nyt liv

Har man aldrig prøvet at afslibe et gulv før bør man opsøge en professionel afsliber, da det kan være svært at gøre selv hvis man ikke har erfaring. Ved at få en professionel til at udføre arbejdet, vil man kunne observere afslibningen så man kan gøre det selv næste gang. En af grundene til at det er vigtigt med professionel hjælp er at en afslibningsmaskine kan slibe gulvet ujævnt hvis man ikke kan betjener den ordentligt. Uden viden om sandpapir og brug af maskinen vil man højest sandsynligt ende med et ødelagt gulv som kan være svært at rette op på. Er man fast besluttet på at ville gøre det selv, bør man gennemsøge internettet for tips og guides. Youtube.com kan afspille videoer om emnet, samt guides til betjening af maskinerne. Er man i tvivl om efterbehandling og gulvafslibning kan man også ringe til en afsliber. De vil kunne give råd og vejledning som kan være brugbar. Husk at oplyse hvilket gulv henvendelsen omhandler, samt hvilke resultat du vil opnå med efterbehandlingen. Selvom det er billigere at gøre det selv, er man sikret et flot resultat ved at lade en professionel gøre arbejdet.

Et alternativ til gulvafslibning er gulvafhøvling. Forskellen på disse er at en afslibning omhandler fjernelse af den eksisterende overfladebehandling, – hvor en afhøvling fjerner overfladebehandlingen og få millimeter af selve træet. En afhøvling vil kun være relevant hvis man har et gulv som har taget markant skade af slid. Normalt er gulvafslibning den bedste løsning for forbedring af gulve i almindelige hjem.