Gulvafslibning til gode priser i Holte

Ved en gulvafslibning får man et nyt gulv til en god pris. Den gamle overflade fjernes omhyggeligt og gulvets oprindelige lyse farve og struktur træder lidt efter lidt frem.

I de senere år er gulvafslibningsmaskinerne udviklet og er i dag meget effektive, men det vigtigste er fortsat manden bag maskinen. Det er ham, der borger for den høje kvalitet og derfor er det vigtigt at kontakte en fagmand.

 gode priser i Holte

Gulvafslibning

 

Lave priser i Holte for flotte gulve

Prisen for gulvafslibning er lige så lav som kvaliteten er høj, og et flot gulv betyder noget for hele hjemmets atmosfære.

Med gulvafslibning kan man ændre hjemmets udseende efter ejerens stil og tidens trends – fra mørkt til lyst og fra diskret elegance til en mere rustik stil. Med en gulvafslibning kan en lejlighed på et tidligere tørreloft i Holte ændres til ægte rustik newyorkerstil – eller til afdæmpet elegance – alt efter lyst og ønske.

Holte har også mange herskabelige huse, hvor fordums elegance kan genskabes ved at give de slidte parketgulve en gulvafslibning.

 

Gulvafslibning er løsningen

Alle trægulve kan afslibes. Ved hjælp af sandpapir af forskellig finhed fjernes den gamle lak lidt efter lidt. Det er en omhyggelig proces, der gennemføres over flere gange for at sikre et perfekt resultat, hvor også ridser og furer fjernes.

Gulvslibning er en god mulighed for at forvandle hjemmet og kan være det, der skal til for at forvandle dit hus eller lejlighed til din drømmebolig.

Og har du for eksempel slået et par værelser sammen eller fjernet en væg, er en gulvafslibning også det, der får boligen til at virke sammenhængende.

Og fordi en gulvafslibning får boligen til at fremstå velholdt og indbydende, virker den også salgsfremmende og gør dit hus eller lejlighed i Holte lettere at sælge.