Gulvservice – Find det rette gulvfirma og den rette pris

Det er virkelig til at se forskellen når gulvarbejde er udført af en professionel gulvsliber. Og udover et perfekt håndværk får du også en gulvservice der er i top. Inspiration, rådgivning og vejledning hører med når et gulvfirma er med fra start, hvor netop dine ønsker og behov skal tilgodeses.

Gulvservice- for rette gulvfirma

En række gulvfirma har en gulvservice som primært er rettet mod store erhvervskunder og boligselskaber. Det er nok ikke dem du skal bruge når dagligstuegulvet skal opfriskes. Derimod kan et mindre og lokalt gulvfirma hjælpe dig og her er kvaliteten og servicen ofte bedre.

Vi har den lokale ekspertise, og kender mange trægulve i byen i forvejen.

Her er vores gulvservice og de ydelser som hører under:

 

  • Gulvopgaver
  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvreparation
  • Gulvlægning
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvservice

 

Ved at anvende professionelle gulvfirmaer stiger din bolig i værdi. Ved salg er bolig er fremvisning vigtig, og kundens førstehåndsindtryk endnu vigtigere. Og når gulvet er den største sammenhængende flade i boligen så kan et nyafslebet trægulve gøre forskellen. Dermed er en gulvafslibning ikke kun en udgift men også en investering i din bolig. Den rigtige gulvbehandling beskytter dine vægge og hjælper til at holde huset friskt, sundt og præsentabelt.

 

Gør det selv gulvarbejde

 

Gør-det-selv afslibning er naturligvis en mulighed, og såfremt man har lidt håndværkersnilde er idéen ikke så dum. Men i alle andre tilfælde kan ‘hjemmegjort’ gulvafslibning ikke tilrådes. Der er hørt historier om folk der har anvendt udendørs olie på gulvene i stuen, og sådanne fejl kan blive alvorlige. Sådanne fejl slipper du for ved at gøre brug af en professionel gulvmand eller gulvfirma.

Gulvservice – Find det rette gulvfirma

Gulvservice

Benyt en fagmand

Det er værd at bemærke at når man afsliber sine trægulve selv, så sparer du ikke specielt mange pange. Som eksempel vil besparelsen på et 20 m2 trægulv have en besparelse på mindre en 1000 kr. Lad os udføre gulvarbejdet – Det giver dig garanti på udført arbejde samt mere dig med dine kære. Med vores gulvservice er du sikret et godt resultat som du bliver tilfreds med.