Lad fagmanden slibe gulve

Sønnens allergi fik en familie i Gentofte til at overveje at finde en ny familie til deres kat. I første omgang valgte de dog at lade den passe af nogle venner i en måneds tid, men det hjalp bare ikke på allergien.

Så røg gulvtæpperne af, men under dem viste sig slidte ridsede gulve med mange limrester. Men så besluttede de at få en fagmand til at slibe deres gulve, og familien er i dag meget glade for deres valg.

Fagmanden slibe gulve

slibe gulve

At slibe gulve er ikke en sag for hvem som helst, men efter fagmandens gulvafslibning,  fremstår villaen lys og moderne med flotte gulve, der er nemme at rengøre. Og katten kunne flytte ind igen.

Og som den ligger og ruller rundt under sofaen, ser det også ud til, at også den nyder, at familien valgte at lade deres gulve slibe af.

 

Hvordan kan man slibe gulve

Familien havde tidligere afstået fra at slibe gulve, da de troede, det både var dyrt og støvede. Men de opdagede til deres glæde, at det ikke var dyrt at lade en fagmand slibe gulv.

I dag vil en professionel gulvmand slibe gulve med store moderne maskiner, der opsamler støvet i en pose, efterhånden som han sliber gulvet.

At slibe gulv foretages  med sandpapir af forskellig finhed, alt efter hvor slidt gulvet er, eller hvor meget gammel lak, der skal fjernes med gulvafslibningen.

Når man lader en fagmand slibe sit gulv, kan han også rette ujævnheder i gulvet og kun ved meget slidte gulve, kommer en afhøvling på tale. Normalt kan en professionel gulvmand slibe gulve, så de fremstår perfekte.

At slibe gulve skal overlades til fagmand

Når du har overladt det til din fagmand at slibe gulv, kan du tage dig af det spændende, nemlig at vælge hvordan gulvene skal efterbehandles.

Skal de have olie eller lak, bejdse eller ludbehandling? Valget er dit, for efter du har ladet dine gulve slibe, fremstår de helt rå og lyse. Denne familie valgt at bevare det lyse look og har fået gulvene lakeret med en hvidpigmenteret lak, der gør, at gulvene ikke blive gule. Så de har ikke fortrudt, de valgte at lade deres gulve slibe.

Kontakt din fagmand for et godt tilbud, hvad enten du vil overvejer at lade samtlige gulve eller blot et enkelt gulv slibe.