Flotte trægulve med afslibning

Er du på jagt efter et af landets bedste firmaer til afslibning af dit gulv eller gulve, skal du ikke lede længere. Tip Top firma tilbyder afslibning af gulve over hele landet.

Vi har derfor stor erfaring i afslibning af gulve, og vores medarbejdere er nogle af landets mest erfarne. Stort set intet gulv kan ikke forbedres med en afslibning.

Og med en professionel afslibning vil du opleve din bolig fremstå som ny, hvad enten du vælger slid af et enkelt gulv eller alle boligens gulve.

 trægulve med afslibning

afslibning af gulv

 

Hvor lang tid tager en afslibning

Måske er det et gulv i køkkenet, der har været særligt udsat – eller børneværelsernes gulve, der skal friskes op, nu ungerne er blevet større. Uanset hvad, er en afslibning en god måde, hvormed du kan tilføre dit hjem liv og stil. Og det er ikke dyrt.

Mange forsøger selv, men det er sjældent en god løsning. En slid af gulve tager også  længere tid, hvis du selv står for den, så overlad i stedet det til din fagmand.

Vi kommer gerne ud og besøger dig og giver dig et tilbud på afslibning, hvad enten, det gælder alle boligens gulve eller et enkelt værelses gulv.

Det er dog vanskeligt præcist at beregne, hvor lang tid enslid tager, for det afhænger af dine gulves tilstand. Ofte sidder der limrester fra gammelt linoleum eller tæpper – der kan også være skævheder i gulvet, som afslibningen skal rette op på. Og vi er ikke færdige, før resultatet af den valgte slid er perfekt, og du er tilfreds med dit gulv eller gulve.

 

Nemt at renholde efter afslibning

Når afslibningen er færdig og gulvet er efterbehandlet med lak, lud, olie eller bejdse, har du et holdbart og slidstærkt gulv.

Vort firma er specialister i slid og efterbehandling og har erfaring med mange gulve, så dit gulv skal vi nok også få flot. Og nok så vigtigt, efterfølgende har du et gulv og et hjem, der er praktisk og nemt at holde. Samtidig vil du føle, at du har fået en helt ny bolig, for en afslibning giver ikke kun liv til gulv og gulve, men til hele boligen. Og dine gæster vil beundre dine gulve.

Vi er aldrig længere end en opringning væk, så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på afslibning, hvis du vil gøre noget godt for dine gulve.