Hvad er de Bedste Trægulve Priser på Nye Gulve eller Renovering?

Her vil mange nok tage udgangspunkt i de billigste trægulve priser og se på hvad et nyt trægulv eller en renovering eller gulv slibning koster her og nu i kroner og øre. Hos ByensGulve ser vi dog noget anderledes på tingene. Vi fokuserer på, at du får værdi for dine penge og at dine trægulve skal være pæne i mange år.

 

I langt de fleste tilfælde vil du kunne opnå flotte og holdbare resultater med en gulv slibning og god efterbehandling med gulvlak eller lignende og det til en langt mindre pris end et helt nyt trægulv vil koste.

 

Hvad er de Bedste Trægulve Priser på Nye Gulve

Trægulve Priser

 

Trægulve priser på nye gulve varierer meget

Prisen på et nyt trægulv har primært to elementer – prisen på selve trægulvet og prisen på montering.

 

Afhængig af træsort (f.eks. eg eller mahogni) og typen af gulv (f. eks. laminat, parketgulv eller massivt træ) vil de typiske trægulve priser varierer fra lidt under kr. 100,00 pr. m2 for de billigste laminat gulve til omkring kr. 5-600,00 pr. m2 for massive trægulve.

Herudover kommer udgifterne til montering af trægulvet.

 

Priser på montering af trægulve

Her svinger priserne også en del afhængig af om dit eksisterende gulv skal afmonteres og om der skal opsættes nye gulvlister som en del af opgaven, typen af trægulv der skal monteres, størrelsen på det nye gulv og en række andre faktorer.

En generel rettesnor for monteringspriser for trægulve er, at du skal regne med et sted mellem kr. 250,00 og kr. 1000,00 pr. m2 trægulv.

 

Gulv slibning af trægulve er både effektiv og prisbillig

I forhold til udgifterne ved at vælge et helt nyt trægulv, kan en gulv slibning med den rette efterbehandling både gøre underværker for dit trægulv og samtidig ikke belaste din økonomi alt for meget.

Markedspriserne for en gulvafslibning med efterbehandling ligger typisk mellem kr. 60,00-200,00 pr. m2.

Hos ByensGulve giver vi altid gerne et uforpligtigende tilbud på dit gulv afslibningsprojekt.

 

Gulvlak eller en anden type efterbehandling?

Gulvlak er en meget populær type efterbehandling, der med fordele kan benyttes på mange gulve.

Vores fagfolk tager naturligvis altid en snak med kunden om de specifikke efterbehandlingsmuligheder for det enkelte gulv og giver vores bedste anbefalinger til om gulvlak eller en anden type efterbehandling, vil give det bedste resultat på dit gulv.