Vores gulvlægning sikrer dig smukke og holdbare gulve

Gulvlægning – altså det at lægge et nyt gulv – er et håndværk, der kræver både håndværksmæssig snilde og stor præcision i udførelsen. Dette kræver igen, at man som håndværksmester forstår at udvælge sine medarbejdere med omhu og træne dem i håndværkets mange facetter. Gulvlægning kan på den baggrund siges at være et af vores specialer, som vi udfører med stor glæde og entusiasme for vores kunder. Vores medarbejdere arbejder samvittighedsfuldt og dygtigt.

gulvlægning sikrer dig smukke og holdbare gulve

holdbare gulve

 

Har du slidte gulve, kan de evt. renoveres med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling – men hvis de er for nedslidte, mår der som regel et nyt gulv til, og her kommer så vores profession, gulvlægning, på banen. Tag derfor kontakt til os for en gulvlægning eller andre services vedr. dine gulve – vi har erfaringen, ekspertisen og de lave priser.

 

Gulvmaling i alle farver

En anden oplagt mulighed er en gulvmaling. Gulvmaling kan foretages på stort set alle gulvunderlag – inklusive trægulve, betongulve, vinyl og linoleumsgulve. En af de nyeste gulvmalinger er en epoxy gulvmaling, der er virkelig slidstærk og som kan tåle virkelig meget. Epoxy gulvmaling har ofte været anvendt i industrien, men nu er den kommet inden for i varmen hos private og fx i kontormiljøer, hvor den ofte udføres i forskellige farvestrålende varianter. Denne gulvmaling er desuden meget nem at vedligeholde og rengøre og for en virksomhed er dette af stor betydning, dels for at virksomheden skal tage sig godt ud for kunder og medarbejdere, og dels for at holde udgifterne til rengøring i bund.

 

Gulvmaling – lad os hjælpe dig med at vælge

Gulvmaling fås naturligvis i mange andre kvaliteter og typer, og vi er med på sidelinjen hele vejen for at hjælpe med at råde og vejlede. På den måde kan vi sikre dig, at du får et resultat, der holder, og som vil glæde dig og alle de andre, der benytter og kigger på gulvene i mange år fremefter.